NEKAD I SAD - NIKOLA JOKIĆ: Meginom bucku klanja se NBA (FOTO)

Novosti online

02. 02. 2023. u 15:07

OGROMAN put je prevalio Nikola Jokić za deset godina.

НЕКАД И САД - НИКОЛА ЈОКИЋ: Мегином буцку клања се НБА (ФОТО)

Foto: N.Skenderija

Kada je 27. januara 2013, tada kao junior Mega Vizure igrao protiv Partizana, našem foto-reporteru Nikoli Skenderiji, koji ga je usnimio, ni na kraj pameti nije bilo da će tada bucmasti 18-godišnjak danas biti dvostruki uzastopni MVP američke NBA lige, u kojoj će iz noći u noć majstorijama zaluđivati protivničke timove, kao Filadelfiju na drugoj fotografiji.

Doživeo je Somborac astronomski uspon u periodu od vremena kada je posle meča imao ritual da popije dva litra koka-kole i pojede tepsiju bureka. Proveo je tri sezone u seniorskom timu Mege, u kojem je 2014/2015. proglašen za najkorisnijeg igrača ABA lige i time obezbedio da ga Denver izabere sa 41. pozicije druge runde drafta. Već osmu godinu troši Jokić u dresu Nagetsa, a rekordi padaju li padaju.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna