ZVEZDA U ŽELEZNIKU LEČI EVROLIGAŠKE RANE: Nakon Partizana protiv FMP-a

Novosti online

28. 01. 2023. u 16:27

CRVENA zvezda poražena je od Partizana u neizvesnom duelu Evrolige 78:79. Tim sa Malog Kalemegdana nema mnogo vremena za osvrt na duel, jer ih već očekuje meč protiv FMP Meridian bet iz Železnika u 17. kolu ABA lige.

ЗВЕЗДА У ЖЕЛЕЗНИКУ ЛЕЧИ ЕВРОЛИГАШКЕ РАНЕ: Након Партизана против ФМП-а

FOTO: ABA liga/SC Derbi/Filip Roganović

- Već smo se okrenuli narednoj utakmici, a to je duel sa FMP-om. Vrlo talentovana ekipa, koja igra dobru energičnu košarku sa puno trčanja i tranzicije. Imaju dobre rezultate i svoju ambiciju. Očekivano je da ovako mlad tim koji je pojačan sa vrlo dobrim strancima igra sa mnogo energije i na to ćemo morati da odgovorimo, rekao je Ivanović i dodao:

- Zaista nemamo mnogo vremena za odmor i pripremu ove utakmice, ali raspored je takav kakav je, dodao je trener crveno-belih.

Ognjen Dobrić pohvalio je rivala.

- Malo je vremena, ušli smo u mini ciklus u kome ćemo odigrati nekoliko vrlo teških utakmica u kratkom vremenskom periodu, ali moraćemo da odgovorimo već u nedelju čvrstom i odgovornom igrom, rekao je Dobrić.

Utakmica između Crvene zvezde i FMP-a na programu je sutra od 15.00 u Železniku.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri