PARTIZAN IZBACUJU U TREĆU LIGU?! Pada odluka o kazni crno-belima

Novosti online

26. 01. 2023. u 22:00

SUTRA će biti održana sednica Predsedništva Udruženja ligaša KLS na kojoj će biti konstantovano da Upravni odbor KSS nije odgovorio na dopis koji mu je poslat 23. avgusta prošle godine u vezi izjašnjavanja o daljem statusu Partizana.

ПАРТИЗАН ИЗБАЦУЈУ У ТРЕЋУ ЛИГУ?! Пада одлука о казни црно-белима

FOTO: EPA

Zato su čelnici Predsedništva lige koju čine devet klubova (Crvena zvezda, Partizan, FMP, Mega, Borac, Vojvodina, Zlatibor, Sloga) i predsednik Udruženja Darko Jovičić odlučili da shodno Statutu glasaju i izjasne se da li će crno-beli biti poslati dva ranga niže.

Podsećamo, Partizan je prošle sezone doneo odluku da ne nastupi u plej-ofu domaće Superlige, nezadovoljan načinom na koji se dodeljuje prednost domaćinstva u doigravanju.

Petak je inače rezervisan za drugo ovosezonski večiti derbi. Duel Crvena zvezda - Partizan igra se u dvorani "Aleksandar Nikolić" i počinje u 19 časova.

BONUS VIDEO: "Klasići'' NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri