"KADA GA VIDIM, SVE ZABORAVIM": Nikola Jokić dominirao, pa usrećio turskog košarkaša

Novosti online

30. 11. 2022. u 08:47

JUČE su košarkaši Denver nagetsa savladali Hjuston roketse 129:113, sjajnu partiju pružio je neverovatni Nikola Jokić, a mladom košarkašu ostvario se san.

КАДА ГА ВИДИМ, СВЕ ЗАБОРАВИМ: Никола Јокић доминирао, па усрећио турског кошаркаша

Tanjug/AP

Nikola Jokić je na terenu odigrao novu neverovatnu partiju, dodao je 32 poena, 12 skokova, uz 8 asistencija, a turski centar Alperen Šengun je imao priliku da ostvari svoj san.

– Bio sam jako uzbuđen što igram protiv Jokića, ja sam odigrao dobro, on je odigrao dobro i jedva čekam da se opet sastanemo. Zaboravim sve kada vidim Jokića, a od njega mnogo učim. Sjajan je na niskom postu i svaki put gledam kako da ga čuvam kada se tu nađem – rekao je Šengun koji je meč inače završio sa 18 poena uz sedam skokova.

I nekadašnji saigrač MVP-ja iz Denvera Kevin Porter Džunior, koji trenutno nastupa za Hjuston, potvrdio je priču da je Jokić idol turskog košarkaša.

– Oduševili su me, Jokić je Šengunov idol, on se baš ugleda na njega. Veoma je dobro kada imamo ljude poput Jokića u ligi, ljude koji utiču na mlade momke poput Šenguna jer verujem da će i on jednog dana biti MVP – rekao je Porter.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna