POKUŠEVSKI NA METI VANDALA! Srpski reprezentativac doživeo neprijatnost u centru Beograda (FOTO)

Novosti online

11. 08. 2022. u 08:26

Košarkaška reprezentacija Srbije nalazi se na pripremama pred obaveze koje je očekuju ovog leta. Izabranike selektora Svetislava Pešića prvo očekuju dva odlučujuća meča kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv selekcija Grčke i Turske, a zatim u septembru sledi i učešće na Eurobasketu koje se ove godine održava u četiri zemlje Češkoj, Gruziji, Italiji i Nemačkoj.

ПОКУШЕВСКИ НА МЕТИ ВАНДАЛА! Српски репрезентативац доживео непријатност у центру Београда (ФОТО)

FOTO: Tanjug

Povremeni srpski reprezentativac Aleksej Pokuševski ne nalazi se u taboru "Orlova" pošto nije dobio dozvolu svog kluba Oklahome da ovog leta bude sastavni deo srpskog nacionalnog tima, ali je pauzu u NBA šampionatu iskoristio da poseti rodni Beograd.

Naime, Aleksej Pokuševski se našao na meti vandala koji su po polomili staklo na kolima koja su bila parkirana u centru Beograda, odnosno podno zidina kalemegdanske tvrđave.

Za sada nije poznato da li je iz vozila nešto i otuđeno, ili su neodgovorni pojedinci iz čiste obesti načinili štetu. Treba napomenuti da se ovaj nemio događaj desio u sred bela dana. Kako se saznaje policija je izvršila uviđaj i za vandalima se traga.

Foto: Printskrin

 

Istovremeno, nije poznato da li je, u najmanju ruku, neodgovorni pojedinac, ili više njih, znali da vozilo pripada srpskom košarkašu, ili su nasumice izabrali predmet svog vandalskog pira.

BONUS VIDEO: Ovako se Pešićevi "orlovi" spremaju za Mundobasket

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!