JOKIĆU, IDEM KOD TVOG MENADŽERA: Rasel Vestbruk nezadovoljan tokom karijere

Novosti online

02. 08. 2022. u 12:59

RASEL Vestbruk promenio je agenta u NBA ligi nezadovoljan tokom kojim ide njegova karijera.

ЈОКИЋУ, ИДЕМ КОД ТВОГ МЕНАЏЕРА: Расел Вестбрук незадовољан током каријере

FOTO: AP

Nakon užasne sezone u Lejkersima odlučio se za radikalan potez, promenio je agenta.

Brigu o Amerikancu preuzeo je Džef Švarc, agent Eksel sporta, reč je o čoveku koji brine o srpskom košarkašu Nikoli Jokiću na američkom tržištu, dok je njegov agent Miško Ražnatović.

Vestbruk Švarca vidi kao "krivca" zbog toga što je Nikola Jokić dobio najjači ugovor u istoriji NBA lige, a Fučera je najurio zbog toga što je insistirao da Rasel ostane u Lejkersima.

Čini se da Vestbruk želi da promeni klub ovog leta i najbliži je odlasku u Bruklin, gde bi došlo do "trejda" za Irvinga, odnosno spominje se još i potencijalni odlazak u Indijanu. Navodno, u paketu bi poslali Badija Hilda i Majlsa Tarnera, ali nikako ne mogu da se dogovore oko budućih pikova.

Problem je što će Vestbruk u narednoj sezoni zaraditi 47,5 miliona dolara i tako skupog igrača, koji je u velikom padu, niko ne želi da plati i strahuje se da bi u slučaju trejda opet dobio raskid ugovora i postao slobodan igrač.

Videćemo da li će Švarc uspeti da pronađe rešenje, pošto se radi o agentu koji vodi karijere Jokića, Midltona, Ingrama...

BONUS VIDEO: OVO JE NAŠ NBA MVP: Nikola Jokić ušao u istoriju, a hteo je da bude nešto drugo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!