RUSI TERAJU ITALIJANE NA SUD! Zbog rata u Ukrajini ostali su bez Evrolige, sada im kradu i igrače sa važećim ugovorima

Novosti online

28. 07. 2022. u 17:20

KOŠARKAŠKI klub CSKA iz Moskve planira tužbu protiv Olimpije iz Milana zbog toga što je Kevin Pangos potpisao ugovor sa italijanskim klubom.

РУСИ ТЕРАЈУ ИТАЛИЈАНЕ НА СУД! Због рата у Украјини остали су без Евролиге, сада им краду и играче са важећим уговорима

FOTO: N. Paraušić

Bivši igrač Klivlend kavalirsa, Barselone i Žalgirisa je juče potpisao dvogodišnji ugovor sa Olimpijom. Međutim, oglasio se CSKA, koji tvrdi da ima važeći ugovor sa kanadsko-slovenačkim košarkašem.

- Pangos je jednostrano raskinuo ugovor sa CSKA i prihvatio je ponudu Olimpije. On je potpisao trogodišnji dogovor sa našim klubom u februaru, ali se nije ni pojavio u Moskvi. Razmatramo mogućnost odlaska na sud, kako bi dobili novac za obeštećenje koje mu sleduje prema potpisanom ugovoru - saopštio je ruski klub.

Foto: EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

Pangos (29) je prošlu sezonu počeo u Klivlendu, ali je napustio klub iz NBA lige da bi u februaru potpisao ugovor sa CSKA. Međutim, nije debitovao za "armejce", koji su izbačen iz Evrolige zbog rata u Ukrajini.

Specijalizovani košarkaški portal "Jurohups" tvrdi da italijanski klub ne planira da plati obeštećenje za Pangosa, pa zaista bizarno deluje situacija da ruski klubovi više ne mogu ni da naplate ono što im prema ugovorima sledi...

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce do najboljeg košarkaša na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)