FILADELFIJA SE NE ŠALI: Novi ugovor za DŽejmsa Hardena

Novosti online

17. 06. 2022. u 08:49

OČEKUJE se da će košarkaš "seventisiksersa" Džejms Harden potpisati produžetak ugovora sa Filadelfijom kako bi ostao u timu posle sezone 2022/2023, kada mu postojeći ugovor ističe, prema pisanju Džejka Fišera iz "Bličer Riporta".

ФИЛАДЕЛФИЈА СЕ НЕ ШАЛИ: Нови уговор за Џејмса Хардена

FOTO: Tanjug

Američki novinari navode da je reč je o ugovoru na dve godine.


Čelnici Filadelfije smatraju MVP-ja iz 2018. godine idealnim igračem za pohod na titulu zajedno sa Džoelom Embidom i planovi kluba su izgradnja ekipe oko ove dve superzvezde.
 


"Brada" je stigao u "sikserse" iz Bruklin Netsa u februaru u zamenu za Bena Simonsa. Desetostruki Ol-star bek u proseku je postizao 21 poen, 10,5 asistencija i 7,1 skok u ligaškom delu sa Filadelfijom, a 18,6 poena, 8,6 uspešnih dodavanja i 5,7 uhvaćenih lopti zabeležio je u 12 mečeva plej-ofa. Njegov tim je eliminisan od Majami Hita u polufinalu Istočne konferencije.

BONUS VIDEO: Ognjen Dobrić MVP finala ABA lige


 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?