REBRAČA ZA "NOVOSTI" O POVRATKU CRNO-BELIH U EL: Sa Obradovićem maksimalno

Đ. S.

16. 06. 2022. u 19:11

NA vest o povratku košarkaša Partizana u Evroligu verovatno ne postoji "grobar" koji se nije iscerio od uva do uva.

РЕБРАЧА ЗА НОВОСТИ О ПОВРАТКУ ЦРНО-БЕЛИХ У ЕЛ: Са Обрадовићем максимално

FOTO: Darko Dozet

Dugih osam godina crno-beli nisu uspevali da pronađu put do nadmetanja sa najboljim ekipama Evrope. Ali, juče je san postao java. Čitanje saopštenja na sajtu Evrolige i Partizanovog imena na spisku učesnika u narednoj sezoni, prouzrukovalo je uzdah olakšanja u crno-belom svetu.

Kako svima, pa tako i Željku Rebrači, legendi Partizana i srpske košarke i jednom od najmlađih članova slavne generacije koja je 1992. pokorila Evropu.

- Presrećan sam, još jedan naš klub u Evroligi. To je nešto što Srbija sa apsolutnim pravom zaslužuje. Partizan je dobio priliku da predstavi svoj program na najvećoj sceni. Ponavljam, jako sam zadovoljan i što će Beograd imati dva evroligaša, to je odlična stvar za srpsku košarku - kaže za "Novosti" razgaljeni Rebrača u telefonskom razgovoru, odmah pošto je u Novom Sadu promovisan u novog predsedika KK Vojvodina.

Čuveni centar smatra da se ambicije Partizana ne završavaju sa dobijanjem specijalne pozivnice za učešće u elitnom takmičenju. Najpre, zato što je vrlo dobro upoznat sa likom, delom i načinom rada Željka Obradovića.

- Znajući Željka, neće se zadovoljiti samo pukim učestvovanjem. Ceo klub je na višem nivou, pogotovo u organizacionom smislu. Obradović, Savić, ljudi u upravnom odboru. Svi će raditi na tome da se puca na najveće. Naravno, svi jedva čekaju i da vide navijače u krcatoj "Areni", biće to prava fešta - dodaje Rebrača.

I pored sveopšte euforije, proslavljeni košarkaš je svestan da crno-beli još moraju da rade kako bi vratili obrise stare slave.

- Logično, podići će se i očekivanja. Naravno, u sportu ništa nije lako da se uradi preko noći. Videli smo to i ove sezone - podvlači legendarni as.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)