CRVENA ZVEZDA POZVALA "DELIJE" U POMOĆ: "Opstruiraju nas na terenu i van njega!"

Novosti online

17. 05. 2022. u 12:59

KOŠARKAŠI Crvene zvezde moraće da igraju majstoricu protiv Cedevita Olimpije ne bi li izborili plasman u ABA finale, a danas je klub sa Malog Kalemegdana na poseban način pozvao navijače u halu.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ПОЗВАЛА ДЕЛИЈЕ У ПОМОЋ: Опструирају нас на терену и ван њега!

FOTO:KK Crvena zvezda

U saopštenju crveno-belih se navodi sledeće:


"Košarkaši Crvene zvezde igraće treću, odlučujuću utakmicu polufinalne serije regionalne lige protiv Cedevita Olimpije u ponedeljak 23. maja, a meč u hali Aleksandar Nikolić igraće se od 19 časova.

Klub će karte za ovaj meč pustiti u prodaju u sredu od 10 časova po standardnim cenama za ovo takmičenje, o čemu će javnost biti obaveštena posebnim saopštenjem.

KK Crvena zvezda poziva ovom prilikom sve naše navijače da dođu u halu u ponedeljak i pruže gromoglasnu podršku našem timu. Ta podrška biće im preko potrebna ne samo zbog činjenice da naspram sebe imaju izuzetno kvalitetan tim, već i zbog pojedinih 'dešavanja' i pokušaja da se opstruira naš tim na terenu i van njega!

Nažalost, o tome svedočimo godinama unazad uvek u isto vreme i na gotovo identične načine, i to se, na našu žalost, ponavlja i ove sezone u vreme kada kreće bitka za trofeje. KK Crvena zvezda zato poziva sve naše navijače da dođu u halu u ponedeljak i podrže tim u nastojanjima da dođu do pobede i to isključivo na košarkaškom terenu i plasiraju se u finale", navodi se u saopštenju kluba sa Malog Kalemegdana.

BONUS VIDEO: Kako je Jokić postao najbolji košarkaš kada se tome ama baš niko nije nadao?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna