STRASTI se ne smiruju posle reakcije prvog čoveka Žalgirisa Pauliju Motiejunasa na kaznu Evrolige, kao i njegovog zahteva da se Beogradu oduzme fajnal-fora, stigao je odgovor Gorana Šašića, predsednika Organizacionog odbora F4 i izvršnog direktora Borda trenera Evrolige.

ZoranSM

16.04.2022. 15:21

Poštovani Gospodine Gorane, sa zadovoljstvom sam pročitao vaš odgovor nesrećnicima iz NATTO. Teško da će ostrašćeni uspeti da razumu vašu poruku, posebno oni koji podižu u svojim gradovima spomenike fašisti a iz Drugog svetskog rata. Želim vašoj porodici dobro zdravlje. Još jednom hvala za ovakav odgovor.

marko

16.04.2022. 15:39

Bravo za odgovor a ja bih samo jos dodao ili bolje reci savetovao to Ukrajincu.Ako ti se ne svida biraj ako si izabrao ostavi Srbiju i njen narod na miru.Imam komsinicu iz Ukrajine I postujem je kao i svoju mestanku Ona je za mene covek i tako se ponasam prema njoj.A takvi kao ti bezi sto dalje.Nadam se samo da ce dobiti ono sto je pozeleo drugima.

Borko

17.04.2022. 09:57

Sportskom i svako drugom diplomatijom i posredovanjem treba da se bave za to osposobljeni strucni ljudi koji ce sebe i svoje poreklo i bilo koja uverenja i osecanja umeti da odvoje od ponasanja i onoga sta govore i pišu.