OVO ĆE ZANIMATI DELIJE: Poznato koliko Ostin Holins mora da pauzira!

Novosti online

11. 03. 2022. u 16:10

KOŠARKAŠI Crvene zvezde približili su se fajna-lejtu Evrolige pobedom nad Makabijem 84:77. Senku na ova jtrijumf bacila je povreda najboljeg igrača crveno-belih u poslednje vreme, Ostina Holinsa.

ОВО ЋЕ ЗАНИМАТИ ДЕЛИЈЕ: Познато колико Остин Холинс мора да паузира!

FOTO: KK Crvena zvezda/ABA liga

On se prilikom jednog skoka u trećoj četvrtini nezgodno prizemljio, pri čemu je povredio skočni zglob. Iako je želeo da nastavi meč, morao je na klupu i nije se više vraćao, a do tog momenta postigao je 11 poena, pa je susret završio kao Zvezdin treći strelac.

Delije su ga nagradile zbog silne želje da igra i u takvom stanju, a posle utakmice mnogi su se zanimali za stanje njegove povrede. Holins im je odgovorio preko Instagram storija.

FOTO: Instagram/Ostin Holins

- Znam da su se mnogi raspitivali za novosti u vezi s mojom povredom. Ne mogu da vam dam tačno vreme povratka, ali kako izgleda, povreda nije ozbiljna. Obaveštsavaću vas o novostim i trudiću se da se to pre vratim. Hvala na podršci - napisao je momak iz Arizone.

Kako prenosi Maksbetsport, Holinsu su lekari naložili strogo mirovanje do ponedeljka, šro znači da bi on već sredinom naredne nedelje mogao da bude ponovo u stroju. gotovo sigurno propšušta Studentski centar u ABA ligi, ali bi mogao biti spreman za važan meč protiv Barselone u petak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024