AMERIČKI CIRKUS ISPUNIO OČEKIVANJA: Jokić flertovao sa tripl-dablom, Kari pogađao sa "tribina", "kralj" rešio da svira kraj (VIDEO)

Novosti online

21. 02. 2022. u 06:49

TIM Lebrona Džejmsa pobedio je tim Kevina Durenta na ovogodišnjem Ol-staru u Klivlendu rezultatom 163:160.

АМЕРИЧКИ ЦИРКУС ИСПУНИО ОЧЕКИВАЊА: Јокић флертовао са трипл-даблом, Кари погађао са трибина, краљ решио да свира крај (ВИДЕО)

Foto AP

Upravo je Džejms i ubacio poslednje poene za trijumf u svom rodnom severoistočnom Ohaju, a imao ih je ukupno 24 na kraju.

Neki od njih stigli su posle asistencije večeri od strane Nikole Jokića koji je "tačdaunom" našao Lebrona na drugoj strani i omogućio mu da upiše lake poene.

Međutim, šou u Klivlendu potpuno je ukrao još jedan lokalni momak – Stefen Kari je postigao čak 16 trojki i postavio novi rekord Ol-stara, a sa ukupno 50 poena je potpuno zasluženo dobio MVP nagradu.

Ona je vrlo lako mogla da bude i u rukama Nikole Jokića, koji je potvrdio zašto je prošle sezone bio najkorisniji igrač regularnog dela sezone.

Centar Denvera je na parketu proveo samo 21 minut i za to vreme postigao 10 poena (4/5 iz igre, 2/3 trojke), uz devet skokova i osam asistencija.

Momak iz Sombora je potpuno opravdao to što je drugi put u karijeri bio starter i, da je dobio veću minutažu, izvesno bi kompletirao tripl-dabl.

 

Utakmica je kao i prethodnih godina igrana u četiri odvojene četvrtine, koje su vrednovane posebno, a na kraju je pobednik bio onaj koji postigne 163 poena.

Posle 36 minuta rezultat je bio 139:138 i, u čast tragično preminulog Kobija Brajanta, prvi koji ubaci 24 poena u poslednjem periodu dolazi do trijumfa – ponovo je Džejmsov tim bio uspešniji.

Janis Adetokumbo je sa 30 poena bio odmah iza Karija po broju poena, a ispred pomenutog Lebrona. Darijus Garland je imao 13, a osim Jokića po 10 su ubacili Džeret Alen i Demar Derozan. Luka Dončić je dodao osam.

S druge strane, u redovima Durentovog tima najefikasniji je bio Džoel Embid sa 36 ubačenih poena i deset skokova. Devin Buker je dodao 20, Lamelo Bol 18, Dežounte Mari 17, a Trej Jang 13 poena i 10 asistencija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati