REAL NAPRAVIO VELIKI PODVIG: Drastično oslabljeni "kraljevići" srušili CSKA

Novosti online

23. 12. 2021. u 22:55

REAL Madrid pobedio je CSKA sa 71:65 u "Vizink centru" u 17. kolu Evrolige.

РЕАЛ НАПРАВИО ВЕЛИКИ ПОДВИГ: Драстично ослабљени краљевићи срушили ЦСКА

Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Ne bi ovo bilo ništa čudno da "kraljevići" ovu utakmicu nisu odigrali drastično oslabljeni i sa svega devet igrača u rotaciji od kojih Urban Klavžar, Sedik Garuba i Baba Miler nemaju iskustva igranja u velikom takmičenju i to još protiv rivala kakav je tim iz Moskve.

Morale su iskusne vedete poput Serhija Ljulja, Rudija Fernandeza, Vilija Tavaresa i Najdžela Vilijamsa-Gosa da povuku. To su uradili sjajno i omogućili Realu da dođe do nove pobede.

Treba reći da je tim iz Španije bio lišen pomoći prvog trenera Pabla Lasa koji je pozitivan na virus korona. Njega je odlično odmenio Meteo Ćus. Takođe, utakmicu su propustili Tomas Ertel, Adam Hanga, Vensan Poarje, Entoni Rendof, Trej Tompkins, Karlos Alosen, Alberto Abalde i Žerson Jabusele.

Uprkos svim izostancima Real je uspeo da napravi veliki podvig i pobedi CSKA. Koliko su "kraljevići" odigrali dobar meč pokazuje i činjenica da su dobili tri od četiri četvrtine.

Nejfikasniji u pobedničkom timu bio je Vilijams-Gos sa 17 poena, dok je Tavares upisao dabl-dabl 15 poena i 10 skokova. Kod "armejaca" najbolji je bio Vil Klajburn koji je meč okončao sa 16 poena i 13 uhvaćenih lopti, pratio ga je Nikola Milutinov sa 13 poena i 10 skokova.

Madriđani su ostali na drugom mestu sa učinkom 14-3, dok je tim Dimitrisa Itudisa sedmi sa učinkom 10-7.

BONUS VIDEO: Novak Đoković došao na utakmicu košarkaša Zvezde

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)