PRIČAJTE, MAJMUNI, A POSLE ĆEMO DA GLUMIMO BUDALE: Tajm-aut srpskog trenera šokirao region (VIDEO)

Novosti online

16. 12. 2021. u 08:35

NOVA bura u regionalnoj košarci. U centru pažnje je bio srpski stručnjak Dragan Nikolić, koji je na meču između Borca i Pelistera održao nesvakidašnji tajm-aut.

ПРИЧАЈТЕ, МАЈМУНИ, А ПОСЛЕ ЋЕМО ДА ГЛУМИМО БУДАЛЕ: Тајм-аут српског тренера шокирао регион (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Iako je tim iz Banjaluke pobedio rezultatom 101:85, trener ekipe iz Republike Srpske je u jednom trenutku pobesneo i žestoko iskritikovao svoje pulene

- Ajde ovako. J...o vam pas mater, prvo vi kažite šta imate, j...o vam pas mater! Ajde vi se sad ispričajte, majmuni, a posle mi ovde da glumimo budale. Ajde još pričajte, ajde još! Ajde ispričajte se svi, objašnjavajte se sa nama, kreteni! Sve kontra. Posle ćemo u svlačionici da rešimo - urlao je Nikolić, a posle meča je za TV Arena Sport objasnio svoj postupak:

- Posle tajm-auta, koji meni ne priliči, jer ja sam duhovit... Ali, ovo danas je prevršilo meru. Znam da će razni tipovi to komentarisiti, ali da se izvinim nežnom auditorijumu koji ima osetljiv sluh. Ne može košarka da se igra u hirurškim rukavicama ili kao balet, nego kao u drugom poluvremenu.

Inače, kroz karijeru Nikolić je poznat kao temperamentan stručnjak, pa smo i pre znali prisustvovati ne baš ovakvim scenama, ali sličnim.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri