PEŠIĆ SE JAVIO PO IZLASKU IZ BOLNICE: Selektor otkrio kako se oseća, a KSS kada se vraća na posao

Tanjug

25. 10. 2021. u 14:19

SELEKTOR muške košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić napustio je Klinički centar Srbije, oseća se dobro i odmah se vratio redovnim reprezentativnim obavezama, saopštio je KSS.

ПЕШИЋ СЕ ЈАВИО ПО ИЗЛАСКУ ИЗ БОЛНИЦЕ: Селектор открио како се осећа, а КСС када се враћа на посао

Foto: I. Marinković

- U svakom slučaju sam bolje nego kada sam otišao u bolnicu, na vreme smo reagovali... Zahvaljujem se, pre svega, profesoru doktoru Vladimiru Đorđeviću, koji me je na intervenciju profesora doktora Dragana Radovanovića vrlo srdačno primio - rekao je Pešić za sajt KSS-a.

Pešić je pre sedam dana u bolnicu primljen zbog akutnog zapaljenja grla, zbog čega su otkazani kontrolni treninzi nacionalnog tima.

- Nakon dva dana već sam se osećao dobro, ali sam morao da ostanem u bolnici šest-sedam dana i ispoštujem protokol oko primanja terapije. Želim ovom prilikom da se zahvalim i kompletnom osoblju, koje je bilo ne samo profesionalno, već i vrlo srdačno - rekao je Pešić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?