LEGENDI TOPLA DOBRODOŠLICA U ISTANBULU: Ovacije za Željka i crno-bele

G. K.

12. 09. 2021. u 17:48

SCENE iz "Ulker arene" i ovacije navijača Fenerbahčea svom bivšem treneru Željku Obradoviću i Partizanu jedni su od najvećih utisaka pripremnog turnira u Istanbulu.

ЛЕГЕНДИ ТОПЛА ДОБРОДОШЛИЦА У ИСТАНБУЛУ: Овације за Жељка и црно-беле

Foto: N: Paraušić, arhiva VN

Utisak koji je samo još jednom potvrdio posebnu vezu između aktuelnog šefa struke crno-belih i turske ekipe. Srpski tim se nije osećao kao gost u domu "kanarinaca", pogotovo na meču sa Monakom (120:114) kada su malobrojni navijači u dvorani zdušno navijali za momke u crno-belim dresovima.

Čim je kročio u halu, prvi put posle dve godine otkako je napustio kormilo ekipe sa Bosfora, zavladala je svečana atmosfera, stojeće ovacije, aplauzi i pokliči, a među prisutnima je bio i nekadašnji igrač oba kluba, Bogdan Bogdanović, bivši as Partizana i Fenerbahčea, koji je došao da isprati turnir pred početak priprema za novu NBA sezonu koja počinje 19. oktobra.

- Mnogo je lepo doći ovde, pogotovo gledati Partizan i Fener. Igraju odlično, lepo, organizovano, sa dosta želje. To je najvažnije i znam da je to ono što Željko traži. Ali polako, tek je početni period i ima vremena kada će doći važnije utakmice. Zasada je sve to lepo složeno i lepo izgleda ekipa - istakao je svoje impresije novim Partizanovim timom Bogdanović.

Međutim od svih igrača u taboru našeg predstavnika, najviše se istakao Alen Smailagić, koji je u meču sa "kneževima" sa 32 postignuta poena bio proglašen najkorisnijim igračem. Njegovu sjajnu partiju je pogotovo pohvalio trener francuskog tima, Zvezdan Mitrović.

- Najjači utisak mi je Smailagić. Stvarno igra da uživamo svi, i sa jedne i sa druge strane terena. Pokazao je dečko neverovatnu energiju - poručio je crnogorski stručnjak.

VESTERMAN: VOLEO BIH PARTIZAN U EVROLIGI

NOVAJLIJA u timu Monaka, Leo Vesterman, takođe nekadašnji igrač beogradskog velikana svih ovih godina posebno prati dešavanja u bivšem klubu.

- Želim im da ostvare sve svoje zacrtane ciljeve, da osvoje Evrokup ove sezone i da ih dogodine vidimo u Evroligi. Oni su odličan tim. Pratim ih, ostao sam u kontaktu sa bivšim saigračima. Svaki dan se čujem sa Lučićem, Milosavljevićem, Bogdanovićem i mnogim drugima. To je oduvek bio specijalan klub za mene - rekao je francuski organizator igre.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!