MARINA MALJKOVIĆ: Od nas sve zavisi!

G. K.

22. 06. 2021. u 08:00

SADA kreće ono pravo! Košarkašice Srbije sutra započinju eliminacionu fazu Evropskog prvenstva u četrtfinalu protiv domaćina, Španije, ili Crne Gore, čiji je meč osmine finala odigran sinoć.

МАРИНА МАЉКОВИЋ: Од нас све зависи!

FOTO: EPA

Izabranice Marine Maljković su grupu B u Valensiji završile na vodećoj poziciji sa maksimalne tri pobede (protiv Italije, Grčke i Crne Gore), zbog čega su dobile dva veoma značajna dana odmora pred glavne borbe.

- Moramo da se držimo toga šta je bilo dobro, da se na tome radi, da se na to fokusiramo. Da se na mnogo veći nivo podigne koncentracija i da to tako ostane - poručila je Marina Maljković pred četvrtfinale. - Svih ovih godina, uvek je bilo na nama, mi smo bitni! Od nas zavisi! To je ono šta se oslanjamo i šta bi trebalo da nas raduje. Ako mi odradimo naše, da ne zavisimo ni od koga, možemo da imamo dobru priču.

Slično razmišlja i kapiten Jelena Bruks.

- Plasmanom u četvrtfinale smo napravile veliki korak ka ispunjenju naših želja. Ne ciljeva, već želja. Odradile smo fenomenalan posao. Sada možemo da udahnemo nekoliko puta, da malo odmorimo glave, da bismo se pripremile za ono što nas čeka u četvrtfinalu - istakla je Jelena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)