ZVEZDA OPET UDARILA NA BUDUĆNOST: Huligani i prljave igre

Novosti online

25. 05. 2021. u 20:35

KK Crvena zvezda oglasila se posle saopštenja KK Budućnost, iako su se Podgoričani obratili posle javljanja kluba sa Malog Kalemegdana.

ЗВЕЗДА ОПЕТ УДАРИЛА НА БУДУЋНОСТ: Хулигани и прљаве игре

FOTO: ABA liga

Finale ABA lige dobilo je apsolutno neželjni tok, a regionalni prvak biće poznat posle majstorice koja je zakazana za petak od 20.30, pošto je trenutno u seriji 2-2.

Novo saopštenje crveno-belih prenosimo u celosti:

„KK Crvena zvezda primoran je da reaguje nakon licemerne izjave koja je stigla iz Podgorice samo nekoliko časova nakon zvaničnog saopštenja našeg kluba u kome su taksativno i po tačkama navedene sve nepravilnosti, problemi koji muče ABA ligu, i pljačka koja je dovela do pete utakmice finala ABA lige.

Pozdravljamo želju KK Budućnost VOLI koji ‘Ne želi da bude deo prljave igre, već da sav fokus usmeri na teren’, samo se pitamo zašto odsustvo želje za prljavim igrama nisu iskazali ličnim primerom i radili sve oni što nije trebalo da rade u subotu i ponedeljak u ‘Morači’?

Zato bi kao klub želeli da znamo da li su deo „prljave igre“ bili planovi da se putem huligana organizuje napad na delegaciju Crvene zvezde tokom vikenda, ili možda konstantni pritisci trenera Dejana Milojevića i tim menadžera Gavrila Pajovića na sudije tokom utakmica u Podgorici, koji su „zaboravili“ da uzmu mirofon i spreče nova vređanja Dejana Radonjića trenera našeg kluba. Kao što je to primera radio uradio tim menadžer KK Crvena zvezda Nebojša Ilić u Beogradu.

Možda je deo te ‘prljave igre’ i otvorena pretnja Dragana Bokana Srđanu Dožaiu komesaru ABA lige za delegiranje sudija i delegata?

Konačno, da li je deo celokupne prljave igre koja traje u ABA ligi već nekoliko godina i uništava ovu ligu i „prljavi novac“ koji stiže preko kontejnera i banana?

Mnogo je „prljavština“ u regionalnoj košarci koje tek treba da ugledaju svetlost dana. Veliki deo njih stiže upravo od nekoga ko se nakon svega „setio“ da se bori za čistotu košarke i fokusira „samo“ na teren a svoju mrežu je pleo još u vreme Iztoka Remsa. Ta mreža isprepletana novcem, uticajem, strahom i pretnjama očigledno je još uvek toliko jaka da ni sportski direktor Milija Vojinović i komesar Srđan Dožai ne mogu da je “iseku”.

Konačno, kako se neko fokusirao samo na teren tokom subote i ponedeljka, javnost će videti i kroz desetine grubih grešaka načinjenih na štetu Crvene zvezde u utakmicama 3 i 4 koje će biti prezentovane na klupskom sajtu u sredu“, poručili su iz Crvene zvezde.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)