"LAKO JE NJEMU BILO DA IGRA..." Piksi odgovorio na prozivku kapitena Brazila, Srbija ovakvog selektora dosad nije imala!

Novosti online

27. 11. 2022. u 17:18

SVETSKO prvenstvo u fudbalu je u punom jeku u Kataru, a iako se približila utakmica Srbija - Kamerun, selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi morao je u više navrata da priča i o porazu od Brazila. Jedan detalj se posebno istakao.

ЛАКО ЈЕ ЊЕМУ БИЛО ДА ИГРА... Пикси одговорио на прозивку капитена Бразила, Србија оваквог селектора досад није имала!

Foto: N. Iljukić

Posle provokacije na početku konferencije za štampu, te šok-detalja koji je Piksi nedugo zatim otkrio, selektor fudbalske reprezentacije Srbije je upitan šta misli o komentaru kapitena Brazila, Tijaga Silve, posle pobede nad "orlovima".

Stojković nije znao da je Silva, pogrešno protumačivši njegove reči "Jeste, Brazil ima četiri sjajna napadača, i srećan je što ih ima, ali valjda ima nekog i u odbrani!?", pomislio da je selektor Srbije uvredio njegovu ekipu.

Tijago Silva je zato i izgovorio "Trebalo je da stručni štab Srbije bolje uradi video-analizu naše igre, pa da vidi da Brazil i te kako ima odbranu".

Tijago Silva ispred gola Orlova na meču Brazil - Srbija / FOTO: Tanjug/AP

Upitan da to prokomentariše, Dragan Stojković Piksi je rekao:

- Imaju Brazilci dobru odbranu, u svakom slučaju. Ja, iskreno, ne čitam štampu ovih nekoliko dana, jer u njoj može da se pojavi i nešto što bi moglo da poremeti ekipu, a to ne želim. A Tijago Silva... On je vrhunski igrač. Samo, njemu je lako da bilo igra da protiv rekonvalescenata! Da je Aleksandar Mitrović bio 100% spreman (a ne 50%, kako je Piksi otkrio tokom konferencije za štampu), Boga mi, ne verujem da bi tako pričao. Ne bi, siguran sam! - poručio je strateg nacionalne selekcije Srbije.

Standings provided by Sofascore

Podsetimo, reprezentacija Srbije igra protiv Kameruna u ponedeljak od 11 sati po našem, srednjoevropskom vremenu, a tu utakmicu možete uživo da pratite uz portal "Novosti", u čijoj sekciji "Katar 2022" vas već čeka obilje materijala sa Svetskog prvenstva u fudbalu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)