BRAZILCI GLAVOM U MEČU SA SRBIJOM: Protiv "orlova" želimo da odigramo najbolju utakmicu

Novosti online

21. 11. 2022. u 23:00

SRBIJA će prvu utakmicu na Svetskom prvenstvu odigrati protiv Brazila. O duelu sa "orlovima" govorio je fudbaler Barselona Rafinja.

БРАЗИЛЦИ ГЛАВОМ У МЕЧУ СА СРБИЈОМ: Против орлова желимо да одиграмо најбољу утакмицу

FOTO: AP/Tanjug

On je na konferenciji za medije otkrio šta selektor Tite traži od njega i saigrača u duelu protiv izabranika Dragana Stojkovića Piksija.

- Bez obzira na selekciju sa kojom ćemo se suočiti, mi imamo svoj način igre. Znamo šta može da nam predstavlja problem protiv rivala, selektor nam govori o prednostima i manama protivnika, ali u svakom slučaju mi ne odstupamo od svog stila igre. Kada je u pitanju kreativnost i driblanje, Tite nam pruža podršku, podiže samopouzdanje i dozvoljava da igramo svoj fudbal, ali, naravno, zna se kada možemo da driblamo, a gde je potrebna ozbiljnost i jednostavnost - rekao je krilni napadač "karioka".

Kao veliki adut u meču protiv Srbije bivši igrač Lidsa ističe odličnu atmosferu koja vlada u redovima petostrukog prvaka sveta.

- Stekli smo poverenje navijača učinkom u poslednje četiri godine, radom i ostvarenim brojkama. Sve što je urađeno je postignuto uz mnogo truda i napora, i rezultat je nagrada. Svesni smo svog potencijala, ali da bismo došli do finala moramo da igramo utakmicu po utakmicu. Neophodno je da smo glavom sada samo u utakmici sa Srbijom, da protiv njih odigramo najbolju moguću utakmicu i da steknemo samopouzdanje kojim ćemo stići do kraja - zaključio je Rafinja.

Podsetimo, utakmica Srbija - Brazil igra se u četvrtak od 20 sati. U drugom meču grupe G istog dana od 11 časova snage će odmeriti Švajcarska i Kamerun.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)