NA MUNDIJALU FAN ZONA SAMO ZA NAŠE NAVIJAČE: Red hrane, red muzike tokom Svetskog prvenstva

N. I - S. R.

09. 11. 2022. u 20:18

NEKOLIKO zvaničnih partnera Fudbalskog saveza Srbije želi da prenesu duh naše zemlje i dašak kulture na Bliski istok, što će pomoći i njegovi partneri.

НА МУНДИЈАЛУ ФАН ЗОНА САМО ЗА НАШЕ НАВИЈАЧЕ: Ред хране, ред музике током Светског првенства

Foto: ATA Images

Tokom trajanja Mundijala u Kataru, koji je na samo sat vremena letom udaljen od UAE, navijači "orlova" moći će da uživaju u specijalnoj fan zoni, koja će biti postavljena u Dubaiju.

Ona će biti isključivo za naše ljude sa ciljem da se okrepe, usput prekrate vreme, ali da se lepo provedu uz bogat muzički program, pošto su obezbeđena četiri koncerta.

Očekuje se da podršku sa stadiona pruža čak 12.000 ljudi koji su već kaparisali karte za tri susreta grupne faze. Da se mislilo na sve detalje, partneri FSS spremili su pravi mali grad u jednom od najbleštavijih gradova, ispred platoa jednog hotela koji će biti obojen u bojama srpske trobojke.

Ono što će posebno obradovati sve posetioce, jeste to da će se služiti isključivo srpska hrana. Za podgrejavanje atmosfere do maksimuma, biće zaduženi neki od najpopularnijih estradnih umetnika, Saša Matić, Saša Kovačević, Aleksandra Prijović i Maja Berović.

Dolazak navijača Srbije na SP očekuje se letovima iz dva pravca i to upravo iz Dubaija, ali i iz Abu Dabija.

Aleksandar Mitrović i drugovi imaće i dobru podršku sa tribina. Karte za prvu utakmicu na prvenstvu, koje se igra sa Brazilom 24. novembra na stadionu "Lusail", kupilo je 4.433 simpatizera. Gromoglasno navijanje neće manjkati ni četiri dana kasnije protiv Kameruna (3.783) u Al Vakri, kao i na meču kojom će "orlovi" zatvoriti grupnu fazu sa Švajcarskom, 2. decembra u Dohi - (3.796). 

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)