Imaš DVE HILJADE razloga za registraciju na mozzartbet.com

Promo

27. 09. 2022. u 16:00

Novo Mozzartovo iznenađenje

Имаш ДВЕ ХИЉАДЕ разлога за регистрацију на моззартбет.цом

FOTO: Mozzart promo

Utorak je dan D za Piksijeve Orlove koje čeka težak zadatak u Oslu. Srbija mora da ide na pobedu ukoliko želi prvo mesto u grupi Lige nacija, a za vas je spremno novo iznenađenje.

Kao ekskluzivni beting partner fudbalske reprezentacije Srbije Mozzart deli 2.000 dinara bonusa za klađenje za igrače koji se 27. septembra registruju i verifikuju nalog na sajtu mozzartbet.com.

Pogodi najveću kvotu i osvoji put u Katar na Brazil - Srbija. Svaki dan jedan igrač!

Bonus se dodeljuje u freebetu, koji se može iskoristiti za uplatu svih tiketa, a dobitak ostvaren od freebeta i umanjen za iznos uloga se prebacuje na račun igrača. Pravo na bonus ostvaruju samo igrači koji se registruju i uspešno verifikuju svoj nalog u pomenutom periodu.

Pravo na bonus možeš ostvariti samo jednom. Promocija je ograničena na jednu osobu, jednu e-mail adresu i jednu IP adresu.

Bonus se dodeljuje u sredu 28. septembra do 15.00.

Bonus 2000 te zove. Budi pobednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (0)

KURTIJEVA POLICIJA BACA ŠOK BOMBE: Drama na severu Kosova i Metohije