JUNAJTED JOŠ U MISLIMA: Roma poražena od Sampdorije, ugroženo i mesto u Ligi konferencija?

Novosti online

02. 05. 2021. u 22:49

POBEDA Sampdorije u okviru 34. kola Serije A i to protiv Rome koja igra prilično slabo u poslednjih par mečeva, bilo je 2:0.

ЈУНАЈТЕД ЈОШ У МИСЛИМА: Рома поражена од Сампдорије, угрожено и место у Лиги конференција?

Foto: AP

Sampdorija je stigla do prednosti u 45. minutu utakmice, tada je došlo do velike greške u odbrani Rome, okliznuo se Peres, a nakon asistencije Torsbija,Silva uspeva da pogodi za 1:0.

U nastavku smo čekali sve do 66. minuta za novi gol. Odlična akcija Sampe, stigla je lopta do Jakuba Jankta koji levicom postiže novi gol za 2:0.

Velika je to bila prednost domaćih, a gosti su imali veliku šansu da smanje zaostatak već u 72. minutu i to nakon dosuđenog penala, ali je Edinu Džeku kazneni udarac odbranio Audero. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!