UŽIVAJTE U SRPSKOM FUDBALU: U Šapcu autogol za TV špice, "nameštaljka" u Senti koju će UEFA gledati (VIDEO)

Novosti online

29. 04. 2021. u 17:43

POSLEDNjIH nedelja mnogo se priča o nameštanjima u srpskom fudbalu, dešavaju se razne sumnjive stvari, ali ono što je viđeno na meču Mačve i Radnika je zaista nešto specijalno.

УЖИВАЈТЕ У СРПСКОМ ФУДБАЛУ: У Шапцу аутогол за ТВ шпице, намештаљка у Сенти коју ће УЕФА гледати (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Sigurni smo da nikada niste videli sličan autogol, bar ne u elitnom takmičenju Srbije, ako se Superliga uopšte može tako nazvati.

Nije pošteno počeo počeo drugi minut meča, a golman Mačve Miloš Gordić je morao da vadi loptu iz mreže, i to posle katastrofalne, početničke greške. Jedan od odbrambenih igrača mu je lagano vratio loptu i on je pokušao da je prosledi drugom.

Međutim, promašio je ceo fudbal i lopta je nastavila svoju putanju ka golu na zaprepašćenje svih na stadionu.

Naravno, gosti su se radovali, dok je Mačva do kraja utakmice primila još četiri komada.

Posebna priča je meč u Senti, a tamo je gostovao gigant iz Kruševca. O meču protiv TSC-a brujala je Srbija danima, jer je sklonjen sa kladionica posle neverovatnog pada kvote.

TSC je na početku bio favorit, ali je odjednom kvota na njih skočila sa 1,84 na 4,50, dok je na Napredak, sa 3,44 kvota pala na 1,73! Ubrzo je meč sklonjen iz ponude.

I onda, kao šlag na tortu, nakon što je ovaj meč skinut na svim kladionicama u Srbiji, na ovom meču dolazi "prelaz" iz 1 u 2!

Prvi gol je došao posle skandaloznog kiksa golmana Napretka, koji je rutinsku loptu ostavio igraču TSC-a na tacni da postigne gol, pa je na poluvremenu domaćin otišao s prednošću od 1:0.

U drugom poluvremenu je viđena "totalna dominacija" Napretka, koji je ponovo "ubacio u mod" PSŽ-a, Barse, Sitija... i došao do petog vezanog trijumfa.

Najpre je došlo do izjednačenja tako što je lopta posle prečke pogodila Nenada Filipovića u leđa.

Foto: Printskrin

 

Usledila su dva gola uz više nego smušenu reakciju odbramenih igrača Mladena Krstajića, koji će morati da porazgovara sa njima da vidi šta je razlog ovako smušene reakcije.

Treći gol je tek posebna priča, jer su igrači Napretka bukvalno pušteni da postignu gol.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!