VELIKA SENZACIJA NA "ETIHADU": Lids pobedio Siti sa igračem manje (VIDEO)

Novosti online

10. 04. 2021. u 15:50

FUDBALERI Lidsa ostvarili su veliku pobedu, pošto su savladali Mančester siti na "Etihadu" sa 1:2 u 31. kolu Premijer lige.

ВЕЛИКА СЕНЗАЦИЈА НА ЕТИХАДУ: Лидс победио Сити са играчем мање (ВИДЕО)

FOTO: AP

Izabranici Marsela Bijelse pokazali su visok nivo borbenosti i to im je omogućilo da dođu do trijumfa.

Gosti su do prednosti došli u 42. minutu kada je Dalas savladao Edersona. U samom finišu prvog poluvremena Kuper je dobio crveni karton, pa su igrači Lidsa do ceo drugi deo meča morali da igraju sa desetoricom fudbalera.

Siti je krenuo u totalnu ofanzivu, igrala se viktorija ispred gola Meslijea. Domaćin je uspeo da probije bedem gostiju, posle odlične akcije koju je pogotkom završio Feran Tores.

Nastavili su igrači Pepa Gvardiole da napadu, ređali su se udarci ka golu Lidsa ("građani" ih na kraju uputili 29), ali nisu uspeli drugi put da smeste loptu iza leđa čuvara mreže gostiju.

Na kraju potpuni šok za domaće. Dalas je umakao čuvarima, izašao ispred Brazilca na golu Sitija i odličnim udarcem uspeo da donese velika tri boda svom timu.

Klub sa "Etihada" je ostao prvi na tabeli sa 74 boda, 14 više od Mančester junajteda, ali i dve utakmice više. Lids se nalazi na devetoj poziciji sa 45 bodova.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)