LETNJA BAJKA NA MARAKANI: Prijović raspoložen za dolazak u Zvezdu, uveliko traju pregovori sa Dragovićem?

Novosti online

08. 04. 2021. u 13:21

CRVENA zvezda nakon pobede u derbiju radi na planovima za narednu sezonu.

ЛЕТЊА БАЈКА НА МАРАКАНИ: Пријовић расположен за долазак у Звезду, увелико трају преговори са Драговићем?

Foto: N. Paraušić

Kako prenosi "Mocart Sport" nakon što su čelnici Zvezde ušli u pregovore sa Aleksandrom Dragovićem, na red je došlo još jedno bombastično pojačanje. 

Tandem Zvezdan Terzić - Mitar Mrkela uveliko radi na tome da napravi „drim tim“ narednog leta kako bi se u Evropi napravio novi iskorak u odnosu na ovu sezonu i plasman u 1/16 finala Lige Evrope, gde je slavni Milan nedavno zaustavio crveno-bele.

Osim štopera Aleksandra Dragovića iz Leverkuzena, s kojim pregovori uveliko traju, i koji preko društvenih mreža dodatno podgreva atmosferu među navijačima Zvezde, šampion Srbije je nanišanio i bombastično pojačanje u napadu - Aleksandra Prijovića!

Čovek čiji je gol odveo Srbiju na Svetsko prvenstvo 2018. godine trenutno je član saudijskog Al Itihada, ima ugovor do 2023. godine, ali i želju da napusti klub.

Portal navodi da je kontakt Zvezde i Prijovića već je uspostavljen, i obe strane izrazile su želju za saradnjom: crveno-beli bi dobili sjajnog napadača, a Prijović priliku da se vrati u Evropu i pokaže da je i dalje sposoban da igra na najvišem nivou. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REĆI ĆU VAM U POVERENJU! Reakcija ruskih čelnika nakon što je u Beogradu himna Rusije prestala da se intonira tokom dodele medalja (VIDEO)