VULIĆEVIĆ PROGNOZIRA: Markec sve rešava

M. Blažić

06. 04. 2021. u 21:56

STVORILI su se svi uslovi za odličan fudbal i mnogo golova. Tako uoči 164. večitog derbija u razgovoru za "Novosti" rezonuje nekadašnji kapiten Partizana Miroslav Vulićević (35).

ВУЛИЋЕВИЋ ПРОГНОЗИРА: Маркец све решава

FOTO: Arhiva novosti

- Oba tima su u naletu, napadački izgledaju odlično i zato mislim da bi i u međusobnom duelu moglo da bude dosta golova. Pravi je trenutak da se "izmerimo". Mi smo znatno raznovrsniji napadački nego što je to bio slučaj sa generacijom koja je 2017. osvojila duplu krunu, tada se uglavnom sve svodilo na golgeterski učinak Đurđevića i Leonarda - kaže Vulićević.

Mnogo je, po Vulićevićevim rečima, kandidata koji bi mogli da usreće armiju navijača crno-belih, a on izdvaja svog favorita.

- Današnji Partizan puca iz svih oružja, a ja nekako očekujem i verujem da bi utakmicu mogao da reši Lazar Marković, bez obzira na to da li će se naći u startnoj postavi.

Ono što pojačava optimizam u taboru gostiju jeste odličan posao koji od povratka na klupu u septembru prošle godine obavlja Aleksandar Stanojević.

- Smatram da je to ogromna prednost Partizana, iako svi znamo da je svaki derbi priča za sebe. Verujem u pobedu, a u tom slučaju sledi borba dokle god postoje matematičke šanse. Sećam se da smo tako i mi 2017. bili otpisani, pa je pobeda u derbiju predstavljala injekciju - zaključio je Vulićević.

TUŽNO BEZ PUBLIKE

I OVAJ derbi, kao i onaj prethodni jesenji biće siromašniji za prisustvo publike.

- Tužno je igrati derbi u takvom ambijentu. Publika vas uvek nosi i sve je mnogo drugačije bez obzira na to da li ste domaćin ili gost. Ovako nešto nikome ne ide u prilog, ali tako je kako je - podvukao je Vulićević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)