MOZZART DAJE NAJVEĆE KVOTE: Liverpul 2,80, Brentford 1,67, Sent Trojden 2,35

Promo

06. 04. 2021. u 14:00 >> 13:21

Nigde na planeti nećete pronaći veće koeficijente!

МОЗЗАРТ ДАЈЕ НАЈВЕЋЕ КВОТЕ: Ливерпул 2,80, Брентфорд 1,67, Сент Тројден 2,35

EPA

Redovna čast uz elitne utakmice u Mozzartu.

Mesec bogatog fudbalskog programa je u punom jeku, a pred vama su ovog utorka tri poklon kvote, kakve nećete naći nigde na svetu! Odsteri su za početak bili široke ruke u danu okršaja Madrida i Liverpula, a zatim su omogućeni pojačani koeficijenti na pobede favorita u Čempionšipu, odnosno belgijskoj Župiler Pro ligi.

REAL MADRID - LIVERPUL (UTORAK, 21.00), dvojka 2,80

Možda Pari Sen Žermen i Bajern Minhen trenutno predstavljaju najatraktivniji par četvrtfinala Lige šampiona, ali trofejniji i renomiraniji dvomeč među najboljih osam od onog koji će večeras započeti Real Madrid i Liverpul, ne postoji. Na stadionu Alfredo di Stefano imaćemo 19 titula prvaka Evrope u zbiru i Liverpul željan osvete za ranu koja još uvek peče. Jesu Redsi samo godinu dana kasnije podigli ušati pehar koji im je Real uskratio 2018, ali ambicija za naplatom dugova nije iščilila. Očitali su izabranici Jirgena Klopa za vikend fudbalsku lekciju Arsenalu, slavili 3:0 i kreću u akciju poravnanja računa protiv tima koji ih je pobeđivao tri puta zaredom. Ipak, Real u klupskoj istoriji ne pamti ubedljiviji poraz u dvomeču od onih 5:0 Liverpula iz takmičarske 2008/09.

BRENTFORD - BIRMINGEM (UTORAK 20.00), kec 1,67

Ekipa Tomasa Frenka ispustila je čak šest bodova u poslednje tri utakmice. Vezala je tri remija, ali sa dve utakmice manje od drugoplasiranog Votforda (deset bodova više) i dalje se nada direktnom plasmanu u Premijer ligu. Da bi šanse i dalje ostale koliko toliko realne, Pčele moraju večeras da se vrate na pobednički put. Rival je Brimingem kojem samo glava viri iznad zone ispadanja i koji takođe ima ozbiljan motiv. Međutim, jedna od najlošiji odbrana lige ide na noge najubedljivijoj napadačkoj sili Čempionšipa. Domaćina predvodi prvi strelac prvenstva Ajvan Toni koji je sa 28 golova i devet asistecnija zaslužan za više od polovine golova Brentforda (66). Željni su fudbaleri domaćina prekida serije od pet mečeva bez pobede u međusobnim duelima.

VASLAND BEVEREN - SENT TROJDEN (UTORAK, 19.00), dvojka 2,35

Domaćin je ujedno prvi favorit za ispadanje i najporoznija odbrana prvenstva. U proseku prima dva gola po utakmici, a sačuvao je mrežu samo jednom na poslednjih osam duela. Sent Trojden u redovima ima jednog od najraspucanijih golgetera lige, Japanca Suzukija koji je željan da dodatno unapredi saldo pogodaka. Gostujući tim ima ozbiljan motiv da slavi na Fritilu jer bi pobedom i matematički osigurao opstanak u belgijskoj eliti. U isto vreme večerašnji meč jedan je od poslednjih vozova za Beveren ukoliko želi da izbegne ispadanje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna