MAMIĆ U KONTRA OFANZIVI: Bivši predsednik Dinama obara hrvatsko pravosuđe?!

Novosti online

04. 04. 2021. u 18:11

ZDRAVKO Mamić, nekadašnji prvi čovek Dinama iz Zagreba, osuđen na zatvorsku kaznu, već danima iz izgnanstva u Hercegovini upućuje otrovne strelice prema hrvatskom pravosuđu, izdvajajući sudije za koje tvrdi da su korumpirani.

МАМИЋ У КОНТРА ОФАНЗИВИ: Бивши председник Динама обара хрватско правосуђе?!

Foto: Printskrin Youtube/Radiotelevizija Herceg-Bosne

Mamić je na društvenim mrežama objavio fotografije iz druženja sa sudijama koji su mu sudili, Zvonkom Vekićem i Darkom Krušlinom.

Uz njih, Mamić poziva još nekoliko visokih funkcionera hrvatskog sudstva da podnesu ostavke, ističući da će objaviti i kompromitujući materijal u vezi sa njima.

Advokat Anto Nobilo za Indeks kaže da je isplivalo neprimereno ponašanje sudija, ali ne govori da postoje elementi korupcije.

- To su neprimerene veze sudija i okrivljenih. To je signal bolesti pravosuđa i različitog statusa nekih okrivljenih u odnosu na sirotinju kojoj se sudi kao na pokretnoj traci, istakao je Nobilo.

Tim povodom se oglasio i Krušlin, koga je Mamić optužio za korupciju.

- Dugo smo razgovarali o mom predmetu, u jednom trenutku sam skinuo svoj sat i stavio na njegovu ruku. On je sa mojim poklonom otišao u Osijek. Svemu je prisustvovao i privrednik Drago Tadić, celo vreme je sedeo sa nama i pio, istakao je Mamić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!