PORTUGALSKI MEDIJI BESNI KAO NIKAD DO SADA: Skandal u Beogradu! Sudije nam otele pobedu

Novosti online

28. 03. 2021. u 08:09

Srbija je uspela da odoli Portugalu i osvoji bod protiv evropskih šampiona u ludoj utakmici u Beogradu - 2:2!

ПОРТУГАЛСКИ МЕДИЈИ БЕСНИ КАО НИКАД ДО САДА: Скандал у Београду! Судије нам отеле победу

FOTO: AP

Ipak, mnogo bure i drame u samom finišu, kada gostima nije bio priznat pogodak kada je lopta prešla gol-liniju naišao je na veliki odjek u Portugalu!

Srbija je posle zaostatka od dva gola uspela da za manje od 15 minuta u nastavku stigne do izjednačenja i čak zapreti pobedom, ali je detalj o kojem se najviše priča onaj iz 93. minuta utakmice.

Tada je sudija Dani Makeli propustio da dodeli gol Kristijanu Ronaldu, izazvavši veliki bes kod najveće zvezde Portugala. Mediji u Portugalu su uglavnom jasni u svojim ocenama.

"Rekord" je bio najoštriji u kritikama holandskog sudije. Oni su naveli da je Makeli oteo pobedu Portugalcima u Beogradu, istakavši da je Ronaldo iz besa zbog katastrofalne odluke bacio kapitensku traku na teren, ne želevši da nastavi meč.

"O Žogo" je u svom izveštaju "Skandal u Beogradu" citirao selektora Fernanda Santoša koji je istakao da mu se sudija Makeli posle meča izvinio za propust, isticavši da je Ronaldu bio poništen čist pogodak.

Možda i najumerenije izveštavala je portugalska "A Bola". Oni su u svojoj reportaži konstatovali ono što su mnogi drugi propustili, a to je činjenica da je "Portugal sam kriv što je zaspao i ostavio dva boda u Beogradu".


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024