SLAVIŠA JOKANOVIĆ: Srećno, Piksi! Raduj se, Srbijo!

Novosti online

23. 03. 2021. u 15:19

BIVŠI saigrač Dragana Stojkovića Piksija iz reprezentacije SR Jugoslavije, Slaviša Jokanović, poželeo je novom selektoru Srbije sreću u radu. Ujedno je potvrdio da se po isteku ugovora u Kataru vraća u Evropu, najverovatnije u Englesku.

СЛАВИША ЈОКАНОВИЋ: Срећно, Пикси! Радуј се, Србијо!

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Srpski fudbalski stručnjak koji trenutno predvodi Al Garafu, otkrio je da neće produžavati ugovor sa katarskim klubom, kao i da će se od naredne sezone vratiti u Evropu.

- Najviše me znaju u Engleskoj, prirodno. Zašto, ipak, ne uzeti u obzir i druge evropske opcije? Pričam hipotetički, a, šta će biti…O tom-potom. Lopta će me odvesti na Stari kontinent, to je moj cilj, nadam se i njen - rekao je Jokanović u intervjuu za Sport Klub.

On je iskoristio priliku da poželi sreću novom selektoru Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju.

- Želim Piksiju svu sreću ovoga sveta, kako njemu tako i izabranicima koje počev od srede, 24. marta, uvodi u planetarne kvalifikacije, raduj se Srbijo!

Podsetimo, za Jokanovićeve usluge u ovom trenutku najzainteresovaniji je Šefild junajted kome se smeši selidba u niži razred engleskog fudbala, a to (Čempionšip) je Jokanova liga uspeha.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

SVETSKI DAN URBANISTIČKOG PLANIRANJA: Prilika da se istakne uticaj urbanizma na kvalitet života