KOLAROV IDE KOD SINIŠE? Inter odlučio da ne produži saradnju sa Srbinom

M. Bl.

18. 03. 2021. u 18:16

ZAVRŠIO je Aleksandar Kolarov dolaskom Dragana Stojkovića na klupu Srbije reprezentativnu karijeru, a ni na klupskom planu mu ne cvetaju ruže.

КОЛАРОВ ИДЕ КОД СИНИШЕ? Интер одлучио да не продужи сарадњу са Србином

Foto: EPA

Iskusni defanzivac je prošlog leta potpisao jednogodišnji ugovor sa Interom, uz opciju produžetka na još 12 meseci, a prema informacijama iz Italije, klub neće iskoristiti tu opciju u junu, pa je praktično slobodan igrač.

Srbin je u Interu od septembra prošle godine odigrao samo 11 utakmica i to sedam u prvenstvu, tri u Kupu Italije i jednu u Ligi šampiona. Problem očigledno predstavljaju i njegova visoka primanja, s obzirom na to da po sezoni ima tri miliona evra.

Navodno, Konteovo poverenje u Kolarova prekinuto je na jesenjem derbiju protiv Milana, kada mu je Zlatan Ibrahimović pravio mnogo problema. Posle toga je počeo samo jednu utakmicu, a na tri meča je u igru ulazio sa klupe.

Italijani pišu da je najrealnija opcija angažovanje Kolarova od strane Bolonje, na čijoj klupi se nalazi naš stručnjak Siniša Mihajlović, a jedini problem bi mogla da predstavljaju visoka primanja srpskog internacionalca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SLAVIMO VELIKU SREDU: Šta ne sme da se radi i KO DANAS FARBA jaja