SNEŽIN BRAT IŠAMARAO BORJANA! Kad je čuo da mu je smuvao sestru - napravio je haos, a ovo mu je najteže palo...

Novosti online

14. 03. 2021. u 20:44

Milan Borjan, golman i kapiten Crvene zvezde i njegova supruga Snežana Borjan gostovali otkrili su neke zanimljive detalje iz života.

СНЕЖИН БРАТ ИШАМАРАО БОРЈАНА! Кад је чуо да му је смувао сестру - направио је хаос, а ово му је најтеже пало...

Foto: Instagram

Borjanovi su gostovali  u popularnoj emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji.

Pred kamerama su otkrili detalje iz braka, anegdote iz perioda zabaljanja, a kao iznenađenje u program se uključio i Snežin brat Nenad Filipović.

On je otkrio da mu je Milan od same pojave bio "rak rana", budući da ga je "skinuo" sa gola popularnog kluba.

- Pre njihove veze desilo se to da na polusezoni dođe Milan u klub i skine me sa gola i preseli na klupu za rezervne igrače. To je meni jako teško palo. Bio je to najteži period u mojoj karijeri. I posle dva, tri meseca našeg zategnutog odnosa imali smo jedan otovoren odnos u Nišu, gde mi je on saopštio da gaji ljubav prema mojoj sestri. Mene je to toliko pogodilo da je zaradio jedan šamar u tom trenutku. Naravno, ne zlonameran, ali to je bila kap koja je prelila čašu. To mi palo čak i teže nego skidanje sa gola - otkrio je Nenad. 

Dok je on govorio, Milan se sve vreme smeškao u studio, pa se nadovezao na tu priču i prepričao koji je haos nastao kada je Nenad saznao za ljubavnu vezu sa Snežom. 

- Sedeli smo u kafiću i kad sam mu saopštio on me je bukvalno preko stola zakačio. Mislim, nije to bio pravi šamar, ali njemu je to baš teško palo. Posle smo se napili - priča Borjan

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)