ŽIVOTNA DRAMA OSVAJAČA KOPA AMERIKA I FINALISTE LŠ: Bivši fudbaler Liverpula i CSKA doživeo srčani udar (FOTO)

Novosti online

13. 03. 2021. u 13:58

BIVŠI reprezentativac Čilea i fudbaler nekoliko evropskih klubova među kojima su i Liverpul, CSKA Moskva i Real Sosijedad, Mark Gonzales, doživeo je srčani uddar i nalazi se u životnoj opasnosti.

ЖИВОТНА ДРАМА ОСВАЈАЧА КОПА АМЕРИКА И ФИНАЛИСТЕ ЛШ: Бивши фудбалер Ливерпула и ЦСКА доживео срчани удар (ФОТО)

EPA/EFE

Njegova supruga Maura Rivera objavila je postresni Instagram post kojim je obavestila javnost o teškom stanju njenog životnog saputnika.

- Ljubavi mog života, moja srodna dušo, kakav si mi šok priredio. Protekle noći su bile užasne, a dani ispunjeni neizvesnošću. Prestrašno. Pišem ovo dok si još sa nama i dok si malo bolje, a sama činjenica da si još uvek tu tera me da uživam u svakom momentu s tobom i porodicom, ali i u životu. Neverovatno je kako se stvari mogu promeniti u sekundi. Život nas može iznenaditi i iskušavati, ali sa verom, snagom i nadom, možemo da izađemo iz svega još jači. Želim da budeš sa mnom zauvek - napisala je Maura.

Gonzales je bio član reprezentacije Čilea koja je 2016. godine osvojila Kopa Amerika, a sa Liverpulom je igrao finale Lige šampoina 2007. godine koje su redsi izgubili od Milana.

U dresu moskovskih armejaca osvojio je pet trofeja, po dve lige i kupa i jedan Superkup Rusije.

Karijeru je završio pre dve godine u čileanskom trećeligašu Mageljanešu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri