SUPERLIGA: Zvezda gostuje Voždovcu, Partizan dočekuje Zlatibor

Novosti online

12. 03. 2021. u 10:02

UTAKMICAMA 27. kola od subote do ponedeljka nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije - Crvena zvezda će gostovati Voždovcu, dok će Partizan dočekati Zlatibor.

СУПЕРЛИГА: Звезда гостује Вождовцу, Партизан дочекује Златибор

Foto: N.Paraušić

Prvi meč 27. kola igra se sutra od 16.00 kada će Čukarički dočekati niški Radnički.

Ekipa s Banovog brda u ovaj meč ulazi posle poraza od Crvene zvezde i kao četvrti tim lige sa 51 bodom. Na drugoj strani, Radnički je u prošlom kolu slavio protiv TSC, posle dva vezana poraza, i deveti je na tabeli sa 37 bodova.

Ovo je ujedno i jedini meč koji će se igrati u subotu, dok su u nedelju na programu četiri utakmice. Sve se igraju od 13.00, a sastaju se Inđija - Novi Pazar, Javor - Rad, Mladost - Metalac i Napredak - Bačka.

Fudbaleri Radnika će u ponedeljak od 14.00 dočekati Vojvodinu. Radnik je vezao tri pobede i šesti je na tabeli sa 41 bodom, dok je novosadski klub treći sa 53 osvojena boda.

U istom terminu igraće se još dve utakmice - sedmoplasirani Proleter dočekuje petoplasirani Spartak, dok će TSC ugostiti pretposlednju Mačvu.

Fudbaleri Voždovca će u ponedeljak od 16.05 dočekati lidera šampionata, ekipu Crvene zvezde.

Voždovac je u dosadašnjih 26 kola upisao 33 boda i nalazi se na 11. mestu na tabeli. Na drugoj strani, Zvezda je posle pobede nad Mačvom stigla do 74. boda, odnosno sada ima devet više u odnosu na Partizan, i pokušaće da održi tu razliku i posle meča u ponedeljak.

Poslednji meč 27. kola igra se u ponedeljak od 18.10 kada će Partizan u Humskoj ugostiti ekipu Zlatibora sa željom da nastavi seriju pobeda i poteru za crveno-belima.

Crno-beli su na drugom mestu na tabeli sa 65 bodova, dok je Zlatibor na 18. poziciji sa 21 bodom.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju