FUDBALER ČUKARIČKOG: Pripremamo se za Bačku kao da nije poslednja na tabeli

Novosti online

26. 02. 2021. u 14:14

FUDBALER Čukaričkog Stefan Kovač rekao je danas da se njegova ekipa za utakmicu protiv Bačke priprema kao da protivnik nije poslednji na tabeli.

ФУДБАЛЕР ЧУКАРИЧКОГ: Припремамо се за Бачку као да није последња на табели

foto: N. Paraušić

"Pripremamo se za utakmicu kao da Bačka nije poslednja, već kao da je ispred nas na tabeli. Veoma su čvrsti, igraju jako, na nama je pre svega da probamo što pre da golom otvorimo utakmicu i pre svega da se čuvamo njihovih prekida", rekao je Kovač za klupski sajt.

Fudbaleri Čukaričkog gostuju u subotu ekipi Bačke u Bačkoj Palanci, u meču 24. kola Super lige Srbije.

Čukarički je vezao tri pobede u gostima. U poslednjem kolu prvog dela sezone bio je bolji od Radnika u Surdulici (1:0), a zatim je slavio u Inđiji (1:0) i na Banjici protiv Rada (2:0).

"Uigraniji smo, imamo još više iskustva nego na početku sezone. Dovoljno je samo da se pogledamo na terenu i svako zna šta bi trebalo da radi. Kada se to dogodi, vrlo teško i primamo golove, pa je rivalima daleko teže", dodao je Kovač.

U prvom meču u sezoni Čukarički je na svom terenu pobedio Bačku sa 1:0, iako je od 58. minuta igrao sa igračem manje, zbog isključenja Kovača.

"Bačka je još tada pokazala da je veoma jak protivnik, sa dosta visokih igrača. Mi smo bili dobri na tom meču, iako se meni dogodio taj peh, da nesmotreno dobijem, moram da istaknem, zasluženi crveni karton. To je jedini put do sada da sam isključen i velika škola za mene ujedno", rekao je Kovač.

Čukarički se nalazi na četvrtom mestu Super lige Srbije sa 45 bodova, dok je ekipa Bačke na poslednjem 20. mestu sa 14 bodova.

"Svaka pobeda donosi tri boda. Tri po tri i eto nas tu gde želimo da budemo", rekao je 22-godišnji fudbaler.

Meč se igra sutra od 14.00.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna