KREĆE ELIMINACIONA FAZA LIGE ŠAMPIONA: PSŽ bez Nejmara na Barselonu, Liverpul u Mađarskoj

Beta

15. 02. 2021. u 12:58

Prvim utakmicama osmine finala između Barselone i Pari Sen Žermena, odnosno Lajpciga i Liverpula u utorak se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Ligi šampiona.

КРЕЋЕ ЕЛИМИНАЦИОНА ФАЗА ЛИГЕ ШАМПИОНА:  ПСЖ без Нејмара на Барселону, Ливерпул у Мађарској

Foto: EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Sutrašnja utakmica Barselone i PSŽ-a prvi je nakon čuvenog dvomeča u Ligi šampiona u sezoni 2016/17, kada je katalonski klub preokrenuo rezultat iz prvog meča odigranog u Parizu od 0:4 i pobedom na svom terenu od 6:1, ostvario plasman u četvrtfinale tog takmičenja.

Parižani neće moći da računaju na povređenog Nejmara, dok će treneru Maurisiju Poketinu ovo biti prvi meč u Ligi šampiona za francuski tim.

I jedan i drugi tim su u dobroj formi u šampionatima, Barselona je u poslednjem meču savladala Alaves sa 5:1, dok je PSŽ pobedio Nicu sa 2:1.

U drugom sutrašnjem meču Lajpcig dočekuje Liverpul na neutralnom terenu u Budimpešti, pošto je Nemačka zabranila putovanja iz zemalja u kojima je zabeležen porast zaraze novim sojem korona virusa, među kojima je i Velika Britanija.

Lajpcig je u poslednjem odigranom meču u Bundesligi pobedio Augsburg sa 2:1, dok je Liverpul pretrpeo treći poraz u nizu u Premijer ligi, od Lestera sa 1:3.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna