ĐURUČIĆ: NEMA PREDAJE! Protiv Partizana debituje kapiten kadetske ekipe Napretka

Novosti online

05. 02. 2021. u 16:32

TRENER Napretka Milan Đuričić izjavio je da se njegov tim neće unapred predati protiv Partizana, iako su prioritet mečevi sa direktnim konkurentima u borbi za opstanak.

ЂУРУЧИЋ:  НЕМА ПРЕДАЈЕ! Против Партизана дебитује капитен кадетске екипе Напретка

FOTO: AP

Crno-beli u subotu od 17 sati u Humskoj dočekuju ekipu iz Kruševca.

- Ove godine ispada čak šest ekipa, što automatski znači da je 12 kandidata u opticaju. Prve tri utakmice u Kruševcu igramo sa Javorom, Inđijom i Radom, najvećim konkurentima u borbi za opstanak i ti susreti su nam prioritet. To ne znači da ćemo se protiv Partizana unapred predati, već idemo u Beograd da pokušamo da osvojimo bodove. Ne smemo dozvoliti da nam ekipa "sagori" na Topčiderskom brdu i da potom poklonimo bodove Javoru. Tu je ključna uloga stručnog štaba - rekao je Đuričić za klupski sajt.

Đuričić je otkrio da će utakmicu u Humskoj početi Luka Laban, dojučerašnji kapiten kadetske ekipe koji je prekomandovan u prvi tim.

- Nema razloga da krijemo. Naprotiv, treba da se ponosimo. Biće tu još mladih igrača, svakako ćemo punu pažnju posvetili momcima iz podmlatka, iako nam je rezultat u ovom trenutku primaran. Labana sam selektirao u reprezentaciji 2014. godine. U prvom trenutku, kada sam došao u Napredak nisam ga prepoznao, porastao je, razvio se. Za svoje godine igra izuzetno zrelo. Uostalom, time što sam otkrio da ce biti starter na Topčiderskom brdu, sve sam rekao - zaključio je Đuričić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!