EPILOG NEREDA U MARSEJU: Stotine hiljada evra štete, 25 uhapšenih i jedan fudbaler pogođen letećim projektilom

Novosti online

30. 01. 2021. u 22:37

KAO što se i očekivalo posle nemilih scena u toku dana, utakmica između Olimpika i Rena koja je večeras trebalo da bude odigrana u Marselju odložena je, a epilog svega je 25 uhapšenih huligana.

ЕПИЛОГ НЕРЕДА У МАРСЕЈУ: Стотине хиљада евра штете, 25 ухапшених и један фудбалер погођен летећим пројектилом

FOTO: Tviter

Navijači su zapalili drvo na ulazu u trening-kamp Olympika, a bakljama i petardama zasipali su kapiju na ulazu, ispisali su grad i stadion pogrdnim porukama na račun igrača i posefno predsednika kluba od koga traže ostavku...

Najgore je ipak prošao štoper Alvaro koga su, kad je pokušao da ih smiri, pogodili u leđa projektilom. Srećom, Španac nije ozbiljnije povređen, ali je kao i ostali iz kluba u šoku posle svega što se desilo.

- Došao sam u Olimpik zbog njegove istorije i strasti koju navijači imaju prema klubu. Ovo je divan grad u kome svi vole ovaj klub, ali ovo što se danas desilo ne sme više da se ponovi - rekao je Alvaro.

Klub je izdao saopštenje u kome osuđuje ponašanje nekoliko stotina neodgovornih ultrasa koji su naneli veliku materijalnu štetu u gradu od nekoliko stotina hiljada evra. Najavljuju se i tužbe.

- Tristo zaposlenih u klubu danas je u šoku zbog ekolicine kavgadžija koji sebe nazivaj unavijačima a zapravo su huligani koji uništavaju imovinu i prete igračima i zaposlenima u klubu. tome se mora stati na kraj i žestoko ih kazniti - rekao je predsednik kluba Ejro.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024