ZVEZDA POBEDILA, A MILIJAŠ NEZADOVOLJAN: Prvo poluvreme je bilo jako loše, ne sme tako da se igra u ovom klubu

Novosti online

28. 01. 2021. u 17:53

FUDBALERI Crvene zvezde pregazili su Akademiju Pandev sa 5:0. Nenad Milijaš jedan od pomoćnika Dejana Stankovića nije bio zadovoljan kakvu su partiju pružili igrači.

ЗВЕЗДА ПОБЕДИЛА, А МИЛИЈАШ НЕЗАДОВОЉАН: Прво полувреме је било јако лоше, не сме тако да се игра у овом клубу

FOTO: FK Crvena zvezda

Istakao je da je prvih 45 minuta utakmice protiv tima iz Severne Makedonije za zaborav.

- Rezultat jako dobar, ali prvo poluvreme jako loše. Ne sme tako da se igra u Crvenoj zvezdi. U drugi deo smo ušli kako treba, radili smo ono što je potrebno - rekao je Milijaš za TV Arena sport.

Na pitanje da li će onih 11 koji istrče na teren protiv Šahtjora u poslednjoj pripremnoj utakmici početi meč u prvom kolu nastavka šampionata, Milijaš je bio zagonetan.

- Ne postoji prvih 11 kod nas. Protiv Šahtjora će igrati oni najspremniji, ali to ne znači da će oni početi prvenstveni meč - zaključio je bivši fudbaler Crvene zvezde.

Utiske posle meča izneo je i vezista Mirko Ivanić koji je na ovoj utakmici postigao treći gol.

- Najbitnije je da gajimo timski duh i da s ena ovakvim mečevima niko ne povredi. Odigrali smo još jednu dobru utakmicu, to je bitno za pripreme. Sad sledi najteži ispit. Mislim da se protiv Šahtjora spremamo za Milan, iako imamo tri prvenstvena meča pre toga - poručio je Ivanić.

Crvena zvezda i Šahtjor odmeriće snage u nedelju. Nakon toga ekspedicija crveno-belih se vraća za Beograd. U prvoj utakmici drugog dela sezone tim Dejana Stankovića gostuje Novom Pazaru, dok je za 18. februar zakazan prvi meč sa Milanom.

Zapratite Novosti sport na Fejsubku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)