ZVEZDA STIGLA DO DRUGE POBEDE NA PRIREMAMA: Prekid je jako oružje crveno-belih, Milunović presudio Ufi (VIDEO)

Novosti online

25. 01. 2021. u 17:00

FUDBALERI Crvene zvezde ostvarili su drugu pobedu na priprama u Turskoj. Šampion Srbije bio je bolji od ruske Ufe sa 1:0.

ЗВЕЗДА СТИГЛА ДО ДРУГЕ ПОБЕДЕ НА ПРИРЕМАМА: Прекид је јако оружје црвено-белих, Милуновић пресудио Уфи (ВИДЕО)

FOTO: FK Crena zvezda

Ono što može da raduje Dejana Stankovića je to da njegovi izabranici ponovo nisu prilili gol, nakon pobede nad Slaskom (4:0).

Pokašavali su crveno-beli da nađu put do gola ekipe koja zauzima 15. mesto na tabeli ruske lige. to nisu uspeli da uradi iz igre, ali jesu iz pekida.

Igrao se 15. minut kada je Nemanja Milunović savladao Pavela Alikina. Ben je izveo slobodan udarac sa leve strane, a visoki štoper kluba sa "Marakane" je ostao sam na drugoj stativi i lako pogodio mrežu rivala.

Imala je Zvezda posed i bila je bolja na ovoj utakmici, no nije bilo više pogodaka. Dve dobre prilike u drugom poluvremenu nije iskoristio rezervista Milan Pavkov. Pre toga su pretili Mirko Ivanić i El Fardu Ben.

Ufa nije mnogo pretila, pa Milan Borjan u prvom i Zoran Popović u drugom delu utakmice nisu imali mnogo posla.

Zvezda naredni pripremni meč igra protiv Maribora u četvrtak, a potom je očekuje duel sa najtežim rivalom u Antaliji - ekipom Šahtjora.

CRVENA ZVEZDA: Borjan (od 66. Popović)- Gajić (od 66. Srnić), Degenek, Milunović (od 46. Pankov), Rodić (od 66. Eraković) – Sanogo (od 46. Petrović), Kanga (od 46. Nikolić), Ivanić, Ben (od 66. Vukanović), Gavrić, Falćineli (od 66. Pavkov).

UFA: Belanov – Alikin, Nikitin, Ivanov, Mrzljak, Kamilov, Morzov, Tabidže, Krotov, Šamelatadinov, Dančenko. Igrali su još: Andrić, Jokić, Folmer, Golubijev.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)