NE KAJE SE ZBOG ODLASKA: Jirgen klop mi je poslao poruku, nisam mu odgovorio

Novosti online

20. 01. 2021. u 22:07

DUGO se polemisalo oko toga da će Dejan Lovren napustiti Enfild i preći u neki drugi klub, a to se dogodilo onog trenutka kada je stigla ponuda Zenita od 12 miliona evra.

НЕ КАЈЕ СЕ ЗБОГ ОДЛАСКА: Јирген клоп ми је послао поруку, нисам му одговорио

Foto: EPA/PETER POWELL

Hrvatski štoper je vrlo brzo postao kapiten tima iz Sankt Peterburga, što po priznanju, nije očekivao da će se dogoditi tako brzo.

Dugo se polemisalo oko toga da će Dejan Lovren napustiti Enfild i preći u neki drugi klub, a to se dogodilo onog trenutka kada je stigla ponuda Zenita od 12 miliona evra.

Hrvatski štoper je vrlo brzo postao kapiten tima iz Sankt Peterburga, što po priznanju, nije očekivao da će se dogoditi tako brzo.

“Iskreno, nisam to očekivao. Mislio sam da bih mogao postati kapiten kroz nekoliko godina. Ja sam vođa po prirodi, sa i bez kapitenske trake. Volim da komuniciram i znam da se izrazim. Osim toga, volim da ginem na terenu. Uvek to radim“, kaže on.

Rekao je i da mu nije žao što je otišao iz Liverpula.

“Uopšte mi nije žao što sam otišao iz Liverpula. Pred kraj nisam tamo bio srećan jer nisam igrao. Jirgen Klop to dobro zna, a jednom mi je u poruci napisao da mu nedostajem. Nisam mu ništa odgovorio. Siguran sam da ja nedostajem njima više nego što oni nedostaju meni. U Liverpulu sam puno toga naučio i drugačije sam počeo da shvatam fudbal, ali ta faza je iza mene i uopšte ne razmišljam o tome“, kazao je Lovren za Zenitov klupski sajt.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024