ZAUVEK ĆE PAMTITI DEVOJČICU IZ BOSNE: Na pragu suza Fernando Tores se prisetio devojčice iz BiH (VIDEO)

Novosti online

12. 01. 2021. u 20:13

JEDAN od večnih miljenika fudbalske publike zasigurno je Fernando Tores. Igrač koji je stekao simpatije gde god da je igrao, bile njegove partije sjajne ili nešto slabije.

ЗАУВЕК ЋЕ ПАМТИТИ ДЕВОЈЧИЦУ ИЗ БОСНЕ: На прагу суза Фернандо Торес се присетио девојчице из БиХ (ВИДЕО)

Foto EPA

Do augusta 2019. kada je fudbalu rekao zbogom osvojio je sve što se osvojiti moglo. Svetsko prvenstvo, evropsko, Ligu šampiona, Ligu Evrope... Cvetalo mu je, što bi se reklo. Ipak, nekima nije i njihove su priče posebno pogodile emotivnog Španca.

Tores je nakon potpisa za Čelsi 2011. gostovao na klupskoj televiziji i odgovarao na navijača. Jedno od njih bilo je vezano za autograme. Tačnije, jednog od fanova zanimalo je koja je to najčudnija situacija u kojoj je Torres dao autogram. Nakon kratkog razmišljanja, Torres je odgovorio: 

- Puno je čudnih mesta na kojima sam davao autograme, ali ostalo mi je u sećanju jedno posebno, započeo je svoj odgovor Fernando i nastavio:

- Bili smo s reprezentacijom u Bosni i Hercegovini i delili autograme. Tamo su bili i ljudi koji su prikupljali novac u humanitarne svrhe, a zauzvrat su davali razne igračke, bicikle, medvediće... Bila je tamo i jedna devojčica koja nema roditelja, siroče. Ona je imala samo jednu igračku, jednog medvedića i pokazala mi ga je jer je htela da ga potpišem. Bio je to velik šok za mene, rekao je Tores pa zaključio:

- Naravno da smo pomogli fondaciji tamo, a svakom smo detetu iz sirotišta poslali igračku. Još smo u kontaktu, pišemo im pisma, ali eto, to je bio šok za mene - zaključio je Španac. 

(Kurir) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)