JOVIĆ DOBIO ZELENO SVETLO ZA ODLAZAK: Luka se vraća tamo gde je bio strah i trepet za protivničke golmane

Novosti online

12. 01. 2021. u 18:57

REAL Madrid je dao zeleno svetlo Luki Joviću u potrazi za novim klubom. Izgleda da će Srbin karijeru nastaviti u Nemačkoj.

ЈОВИЋ ДОБИО ЗЕЛЕНО СВЕТЛО ЗА ОДЛАЗАК: Лука се враћа тамо где је био страх и трепет за противничке голмане

Foto: Tanjug/AP

Kako piše Goal.com napadač "kraljevića" bi trebalo da ode na pozajmicu u Ajntraht odakle je i stigao u redove Madriđana u transferu vrednom 60 miliona evra.

Navodi se i to da Jovićevi agenti već rade na pozajmci, a osim kluba iz Franfurta interesovanje za reprezentativca Srbije pokazali su još Milan i Vulverhempton.

Jović, navodno, nije više u planovima trenera Reala Zinedina Zidana, a prema informaciji pomenutog portala, ni Luka sam nije zadovoljan što ga teraju iz Madrida ove zime jer želi da ostane i pokuša da pokaže da zaslužuje da nosi beli dres Madriđana. Problem je što ga Francuz ne želi više ni kao rezervu.

Luka je od dolaska u Španiju osam utakmica počeo kao starter, a za 806 minuta na terenu u sezoni 2019/20. imao je dva gola i dve asistencije.

Ni ove sezone nije ništa bolji, samo tri puta je bio starter i odigrao svega 208 minuta. Bez gola i asistencije.

Ipak, prema navodima iz Španije, Real nije zainteresovan da na zimu proda Jovića jer veruju da bi posle pozajmice u Ajntrahtu mogao da napravi veliku karijeru u Madridu.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

HRVATSKA BRUJI O SRBINU! Otac mu bio poznati srpski fudbaler, pa izvršio samoubistvo, a on sanja dres Dinama iz Zagreba