VRAĆA SE U TRKU ZA SELEKTORA: Milojević se nalazi pred otkazom u Saudijskoj Arabiji

M. B.

09. 01. 2021. u 18:44

DRAGAN Stojković Piksi i Savo Milošević su poslednjih dana slovili kao najozbiljniji kandidati za preuzimanje našeg nacionalnog tima, a poslednje vesti iz Saudijske Arabije ukazuju na to da bi ponovo u trku mogao da uđe stručnjak koji je prvi i pominjan kao naslednik LJubiše Tumbakovića - Vladan Milojević!

ВРАЋА СЕ У ТРКУ ЗА СЕЛЕКТОРА: Милојевић се налази пред отказом у Саудијској Арабији

FOTO: EPA

NJegov Al ahli je od početka 2021. vezao dva poraza, nezadovoljstvo navijača raste, pa postoji realna mogućnost da se saradnja prekine u narednih nekoliko dana, čime bi širom bila otvorena vrata za pregovore nekadašnjeg trenera Crvene zvezde sa srpskom kućom fudbala.

U lokalnim medijima se uveliko piše o mogućoj smeni Milojevića, a kao kandidat za klupu Al ahlija se navodi selektor omladinske reprezentacije te zemlje Saleh al-Mohamadi.

Interesantno je da je u anketi sprovedenoj među navijačima ovog kluba čak 82 odsto njih glasalo za odlazak srpskog stručnjaka sa kormila najpopularnijeg kluba u Saudijskoj Arabiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Ace

09.01.2021. 19:35

Hhaha pa nije mu to ding dong sklanjalica liga! Saudijska liga ozbiljniji od nase 10 puta, zato ovaj bivo leti...pravo na mesto selektora ding dong Reprezentacije, navikao na kombinacije!