CRVENO-BELI JURE POJAČANJE DECENIJE: Zvezda želi da dovede igrača sa boljom statistikom od Mesija

Novosti online

23. 12. 2020. u 09:48

Do sada su se kao potencijalna pojačanja Crvene zvezde uglavnom pominjali domaći igrači, ali crveno-beli imaju "keca u rukavu".

ЦРВЕНО-БЕЛИ ЈУРЕ ПОЈАЧАЊЕ ДЕЦЕНИЈЕ: Звезда жели да доведе играча са бољом статистиком од Месија

FOTO: EPA

Jedan od ambicioznijih planova u prethodnih nekoliko godina mogao bi šampionu Srbije da dobije jednog od najproduktivnijih igrača u Evropi.

U pitanju je Filip Sinkernagel (26), Danac, koji brani boje norveškog Bodo Glimta. Desno krilo ove sezone ima i više nego zavidan učinak. Na 28 utakmica Danac je postigao 19 golova i asistirao 24 puta. 

To znači da je Sinkernagel učestvovao u čak 43 gola. Prilično zavidna statistika.

Međutim, postoji veliki problem. Partije odličnog ofanzivna primetili su i mnogi drugi klubovi. Sinkernagelu ističe ugovor 30. decembra, a on sam želi da potpiše ugovor karijere, a veliko je pitanje koliko mu Zvezda može ponuditi kako bi ove zime stigao na Marakanu. 

Prvi u red stali su Fiorentina i Atalanta, a jasno je da crveno-beli teško mogu da se bore sa Italijanima po pitanju finansija.

Još uvek je sve moguće, a čini se da će Zvezda morati da krene u diplomatski pohod i pokuša da ubedi Danca da je Beograd prava destiancija za razvoj njegove karijere.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave