NOSTALGIJA NAVIJAČA BARSELONE: Ćavijev Al Sad podsetio na Barselonu iz Pepove Ere (VIDEO)

Novosti online

16. 12. 2020. u 21:09

KADA ljubitelj fudbala pomisli na vezni red prva asocijacija su Ćavi i Inijesta - možda najbolji tandem koji smo ikada imali priliku da gledamo.

НОСТАЛГИЈА НАВИЈАЧА БАРСЕЛОНЕ: Ћавијев Ал Сад подсетио на Барселону из Пепове Ере (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/David Borrat

U trenerskim vodama tim koji predvodi legendarni Ćavi, Al Sadd podsetio je na Barselonu iz ere Pepa Gvardiole, kada se igrala tika-taka. 

Tim iz Katara koji predvodi legendarni Španac  nastavio je sa dobrim igrama, savladao je Al-Garfu rezultatom 4:1, a jedan gol postao je hit na društvenim mrežama. 

Akcija je krenula od gola i gotovo ceo tim je učestvovao u njoj. Nema sumnje da će ova akcija teško pasti navijačima Barselone koji odavno ne gledaju lepršavu igru. 

Nije isključeno da bi čelnici Barselone uskoro mogli da vrate Ćavija, pogotovo ukoliko nastavi sa ovako lepršavim i atraktivnim fudbalom. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?