ZVEZDA U PROBLEMU: Stanković ostaje bez čoveka od poverenja, sledi selidba u Švedsku?

Novosti online

10. 12. 2020. u 20:26

SAMO nekoliko časova pred duel sa Slovanom iz Libereca, u poslednjem kolu "L" grupe Lige Evrope, Crvena zvezda se suočila sa ozbiljnim problemom.

ЗВЕЗДА У ПРОБЛЕМУ: Станковић остаје без човека од поверења, следи селидба у Шведску?

FOTO: M. Vukadinović

Miloš Milojević, jedan je od najvažnijih ljudi u stručnom štabu Dejana Stankovića uz Nebojšu Miloševića i Milana Milijaša. 

Milojević se prema pisanju medija u Švedskoj  nalazi pred odlaskom sa Marakane.

Mladi stručnjak, koji je svojevremeno omladinski zanat pekao u crveno-belom dresu ispod južne tribine stadiona "Rajko Mitić", ostavio je kao trener značajan pečat u Švedskoj, pa i sada u Ljutice Bogdana, što nije prošlo nezapaženo.

Sa ekipom Mjelbi, gde je prvo vodio omladinsku školu, pisao je istoriju. Čovek sa slušalicama u ušima, pomoću kojih komunicira sa analitičarom Vićencom Sasom, uspeo je Mjelbi da iz treće lige uvede u Alsvenskan ligu. Odnosno u švedsku elitu.

Većina medija iz Švedske tokom dana prenose vest da je jedan od asistenata Dejana Stankovića na radaru dva kluba - prvi je Mjelbi, gde se Miloš afirmisao kao trener, pre nego što je prihvatio poziv legende na klupi Zvezde.

Pored toga pominje se kao kandidat za klupu Ergitea gde je takođe jedan od glavnih kandidata za posao. 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba