LIVERPUL PREGAZIO VULVERHEMPTON: "Crveni" brojali do četiri, Salah se izjednačio sa Kristijanom Ronaldom (VIDEO)

Č. V.

06. 12. 2020. u 22:29

JIRGEN Klop ima dosta problema sa povređenim igračima, ali to ne sprečava Liverpul da beleži dobre rezultate. "Crveni" su pobedili Vulverhempton sa 4:0 na "Enfildu" u 11. kolu Premijer lige.

ЛИВЕРПУЛ ПРЕГАЗИО ВУЛВЕРХЕМПТОН: Црвени бројали до четири, Салах се изједначио са Кристијаном Роналдом (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/Peter Powell/POOL

Iskalio je šampion Engleske bes nad "vukovima" i pokazao da iako sa okrnjenim igračkim kadrom predstavlja strah i trepet za sve timove.

Na prvi gol čekalo se 24 minuta kada je Mohamed Salah iskoristio loš prijem lopte Koadija i lako savladao Ruja Patrisija. Egipćaninu je to bio 84. pogodak u Premijer ligi. Po tom parametru se izjednačio sa Kristijanom Ronaldom i Karlosom Tevezom.

Do kraja prvog poluvremena više golova nije bilo. Liverpul je i u nastavku susreta nastavio da napada i ubrzo je stigla nagrada za takvu igru.

Igrao se 58. minut kada je Žoržinjo Vajnaldum duplirao vođstvo. Holanđaninu je to bio 26. gol u najkvalitetnijem rangu engleskog fudbala. Ono što je zanimljivo u vezi sa ovim podatkom je taj da je sjajni vezista postigao samo tri pogotka van "Enfilda".

Treći gol za "crvene" bio je delo štopera Džoela Matipa, nakon asistencije odličnog Salaha. Kamerunac je glavom sa nekoliko metara glavom zakucao loptu u gol protivnika.

Konačan rezultat ove utakmice postavio je Nelson Samedo koji je u 78. minutu zatresao sopstvenu mrežu.

Posle ove pobede Liverpul je drugi na tabeli sa 24 boda, koliko ima i vodeći Totenhem. Tim Nuna Espirita Santa ima 17 bodova i zauzima deseto mesto na tabeli Premijer lige.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju